مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کانال تلگرامی

با سلام - عضو یک کانال تلگرامی در زمینه ارزدیجیتال شدم و این کانال به اصطلاح سیگنال خرید ارزها رو میده و من هم ترغیب شدم یک ارز دیجیتالی جدید که معرفی کرده بود رو خریداری کردم ( حدود 500 دلار ) --- الان معلوم شده این ارز اسکم و فیک بوده و کل سرمایه ای که گذاشتم (25 میلیون تومان ) به باد رفته -- مجدد این کانال بعد دو هفته یک سیگنال دیگر داد و معلوم شد اونم فیک هست --- الان به یقین رسیدم که این کانال دارد سرمردم کلاهبرداری میکنه و با معرفی ارزهای فیک که ممکن هست ساخته دست خودشون هم باشد از مردم دزدی میکنند آیا من میتونم از این کانال شکایت کنم و ازش خسارتی که بابت معرفی این ارز فیک بهم زدن بگیرم ؟؟ اگر پاسخ بله هست لطفا بفرمایید عنوان شکایتم چی باشه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات وگفتگوی متقابل است می توانید از طریق سایت رزرو مشاوره تلفنی نمایید تا پاسخگوی شما باشم

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با مراجعه به به پلیس فتا موضوع را گزارش دهید