مشاوره حقوقی رایگان - استرداد دادخواست تجدید نظر

سلام،من به اشتباه تجدیدنظر روی حکم بدوی پرونده ی ملاقات فرزندم گذاشتم و متوجه شدم و حدود 3روز بعد دادخواست استرداد تجدیدنظرخواهی رو از طریق دفاتر قضایی ارائه دادم... امروز پیام عدل ایران اومده که پرونده رفته دادگاه تجدید نظر،منم رفتم برای اون شعبه تجدیدنظر دوباره دادخواست استرداد دادم و گفتم در مدت تعیین شده من استرداد تجدیدنظر را ارائه دادم و ثبت گردیده،دادگاه بدوی هم به من گفتند هم دادخواست تجدیدنظر و هم دادخواست استرداد ارجاع داده میشه به شعبه تجدیدنظر و اونجا استردادتون تایید نمی شود. میخواستم ببینم این حرف درست هست و این که خب من نمیخوام پرونده تجدید نظرم پیگیری بشود و با حکم بدوی موافقم،الان میخوام ببینم طبق درخواست استرداد من ،پرونده مختومه میشود دیگر و درخواست استرداد من تایید میشود دیگه؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه استرداد و انصراف از تجدید نظر خواهی را ثبت نموده باشید دادگاه تجدید نظر دادخواست تجدید نظر سما را پذیرش نخواهد نمود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با شرایط خاصی استرداد دادخواست تجدیدنظر امکان دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
لایحه ارسال و دادخواست خود را استرداد نمایید و به شعبه نیز مراجعه نمایید