مشاوره حقوقی رایگان - مطرح کردن دادخواست تجدید نظر در دادگاه واخواهی

با سلام و احترام

اینجانب در دادگاه بدوی با رای غیابی خوانده را محکوم کردم ولی به قسمتی هایی از رای اعتراض کردم و دادخواست تجدید نظر ثبت کردم. (مثل تاخیر تادیه و هزینه های دادرسی).
حال خوانده محترم دادخواست واخواهی کرده و قرار است دوباره به عنوان واخوانده در دادگاه دیگری حضور پیدا کنم.
سوال این است که:
1. آیا میتوانم مواردی را که تقاضای تجدید نظر نمودم هم در دادگاه واخواهی مطرح کنم؟ اگر میتوانم و رای آن با دادگاه تجدید نظر که هنوز جوابش نیامده یکی نباشد کدام رای ملاک است؟
2. دادخواست تجدید نظر را قبل از دادخواست واخواهی خوانده ثبت کردم ولی هنوز جوابش مشخص نشده است. آیا چون خوانده واخواهی کرده هنوز به دادخواست تجدید نظر من رسیدگی نکردند و رای ندادند؟
3. اصولا بررسی و جواب دادخواست تجدید نظر چقدر طول میکشد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادگاه بدوی تا زمانی که مهلت واخواهی تمام نشده است دادخواست تجدیدنظر را ارسال نمی کند . در صورتی که ارسال نکرده باشند در دادگاه واخواهی اعتراض خود نسبت رای را بیان نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتونید مشکلی نیست اما بله ابتدا به واخواهی رسیدگی میشود و زمان بندی هم قابل پیش بینی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول به واخواهی رسیدگی میشود وبعد مرحله تجدید نظر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مستندات شما باید بررسی گردد
بله میتوانید در دادگاه مطرح نمایید و
و رای دادگاه تجدیدنظر که
مرجع بالاتر است ملاک خواهد بود
و