مشاوره حقوقی رایگان - خودرو لیزینگی

سلام
خودروی ام وی ام 315 مدل 96 لیزینگی هست میخواستم خریداری کنم که 19 میلیون اقساطش مونده و 23 میلیون جریمه هم خورده، فروشنده میگه شرکت هر ساله یه روز با یه مناسبت طرح بخشودگی جرایم میذاره که با پرداخت جریمه در اون روز شامل بخشودگی میشه،
سوالم اینه که این بخشودگی هر ساله وجود داره؟ و اینکه اگر این مبلغ 19 23 میلیون پرداخت نشه بازم جریمه اضافه میشه؟
بنده اطلاعات و شرایط این ماشین رو از کجا باید استعلام بگیرم؟
با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوالات فوق را از شرکت لیزینگ بپرسید