مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو لیزینگی که اقساطش را پرداخت کرده

سلام من خودروی از کسی خریده ام که این خودرو بدهی خود را به سایپا صاف کرده اکنون مراحل قانونی که بتواند از رهن دربیاورد و بنام من انتقال بدهد ضمنا ایا میشود قبل از اینکه فک رهن بشود برگه سبز آن حضوری بنام کسی انتقال یابد متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قبل از فک رهن تعویض پلاک و انتقال سند در دفترخانه وجود ندارد
و باید حضورا به نمایندگی شرکت مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ابتدا باید فک رهن شود و بعد راحت برید دفترخانه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا باید فک رهن شود بعد انتقال سند در دفتر خانه راحت صورت میگیرد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. خیر ابتدا برای فک رهن اقدم کنید تا راه برای اقدامات بعدی باز باشد