مشاوره حقوقی رایگان - نحوه رسمی شدن قرارداد کار

باسلام و تشکر از راهنمائی شما عزیزان به قشر کارگر، بنده به عنوان خواهان از کارفرما بابت اخراج غیر قانونی شکایت کردم ولی کپی قرارداد کار دستم بود و کارفرما اصل قرارداد رو به هیات تشخیص نمیداد و فقط ادعا میکرد قرارداد ایشان تمام شده، بعد از 5 ماه بازگشت بکارمو طبق تاریخ کپی قراردادی که ارائه نموده بودم گرفتم، آیا قرارداد بنده در مراجع قانونی رسمی به حساب میاد یا خیر؟ لطفا توضیح بفرمایید قراردادی که کارفرما به تبصره ماده 10 عمل نمی کنه طبق حکم وحدت رویه چه سرنوشتی داره؟ با تشکر.

پاسخ ها :

محسن  رستگارشلماني

جناب آقای محسن رستگارشلماني :

ازهمان هیات تشخیص با توجه به ادعایش بخواهید که از کارفرما بخواهد اسناد را ارائه دهد. در غیر اینصورت حکمی که صادر میشود مانند قرار داد است. اگر براساس همان هواسته شما و با توجه به اقرار کارفرما صادر شده باشد.