مشاوره حقوقی رایگان - تصادف بنزکمپرسی با موتورسیکلت

سلام پدر من برج 5 با ماشین کمپرسی با یک دستگاه موتور سیکلت تصادف کرده که منجر به فوت راننده موتور سیکلت شده و اعتبار گواهینامه پدرم چند سال است که تمام شده و تمدید نکرده است و چند ماه بعد از این تصادف پدرم بر اثر بیماری فوت کرد الان برای من از طرف دادگاه ابلاغیه اومده که پدرم مقصر تصادف است .. میخواستم بدونم بیمه دیه را پرداخت می‌کند یا باید وارثان پرداخت کنند؟

پاسخ ها :

دیه تصادف در صورت فوت راننده مقصر دیه از بیمه دیه از ورثه متوفی دیه تصادف