مشاوره حقوقی رایگان - ادعای پرداخت نفقه با استناد به پرینت حساب بانکی

سلام وقت بخیر بنده خانمی هستم ک سال 99 عقدکردم والان 4 ساله دوران عقدم البته ازدواج دوم هردویمان است ولی زیر یک سقف نرفته ایم و الان 2 ساله که همسرم نه سراغی ازمن گرفته و نه رفت وامد کرده وفقط بعضی وقتا تلفنی و مجازی در ارتباط بودیم در طول این 2 سال فقط 6 میلیون اون هم به صورت 500 هزار و غیره برای مناسبت ها واریز کرده است الان که بعد دوسال من درخواست نفقه داده ام پرینت اون واریزی هارو درآورده و میگه که من نفقه رو پرداخت کردم!
سوال بنده اینه که آیا 6 میلیون تومان میتواند مقابل نفقه ی 2 سال باشد و من از نفقه محروم شوم؟البته اینم بگم که آقا چون منزل جدا ندارد و پیش مادرشه و ازمن میخواد که بامادرش زندگی کنم بحث داریم
ممنون میشم اگه جوابم رو بدین آیا با اون پرینتا میتونه من رو از نفقه محروم کند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر کارشناس تعیین می کند که چقدر باید بدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر به شما نفقه گذشته و حال تعلق میگیرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تعیین میزان نفقه با کارشناس است بعد از تعیین از پرداختی کسر و بقیه را موظف به پرداخت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است