مشاوره حقوقی رایگان - تماس از آگاهی با شماره ايرانسل

با من تماس گرفتن با خط ايرانسل گفتن شما فلانی هستین گفتم بله و ماشین به فلان پلاک دارید گفتم بله ، گفتن با پلاک شما سرقت صورت گرفته بعد من گفتم که ماشین رو 2 ماه پیش فروختیم وکالت 2 ماهه دادیم هنوز نرفتن برای فک پلاک ، پرسید که با کی فروختید و از کدوم شهر ؟
منم جواب دادم ، گفت آدرس بدید احضاریه بفرستیم ولی من گفتم که بعدا باهاتون تماس میگیرم ، با خریدار هم ارتباط گرفتم مث اینکه بنده خدا بیمارستان اما پیامک جریمه ماشین برای من اومده ب نظرتون چیکار کنم دروغ بوده یا جدی ؟

پاسخ ها :

تماس از آگاهی آگاهی