مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به نام همسر

سلام .همسرم 15 سال پیش وام مسکن مهر دریافت کرده وام تسویه شده وملک را فروختیم.الان یک زمین 200 متر روستایی خریدیم ومیخواهیم وام ساخت بگیریم .همسرم زمین را به نام پدر بیمار 73 ساله اش کرده .چون می‌ترسد به همسرم وام ساخت ندهند چون قبلا برای مسکن مهر دریافت کرده بود.الان می‌شود زمین را به نام من که همسرش هستم بزند و وام تعلق بگیرد.میترسم پدرفوت کند وراث ادعا کنند.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وام را اگر به شوهر ندهند. به شما هم نمی دهند
بهتره بنام خودش باشه وام هم درخواست کند اگر ندادند به ریکسش نمی ارزه وام آزاد بگیره

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که شوهر شما ملک را از پدر خویش بگیرد و به شخص دیگری منتقل نماید.
به نظر می‌رسد با به نام شدن زمین به شما، مشکل وام همسر شما حل نخواهد شد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

همسر شما از پدرش ملک را بگیرد و به شخص دیگر منتقل نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد