مشاوره حقوقی رایگان - ادعای شرف

با سلام .دختری و مادر معلولش به علت مشکلات و ناتوانی‌ها وادعا و اصرار و خواهش خودشان به کمک کردن و خوبی سال ها زحمت و مورد حمایت قرار دادن کلی برایم مشکل ساختن و فهمیدم که تماما دروغ و اخاذی میکردن تمامش کردم از بابت صیغه محرمیت حالا ادعای کذب زندگی دارند و برای من مشکلاتی را به بدنامی و بی آبرویی خودشان میسازند و تهمت‌های مختلفی را به من میزنن.آیا از صیغه محرمیت می‌توانند و اجازه ادعای زندگی مشترک و رابطه ای کذب را مدعی باشند؟ آیا من می‌توانم از آنها شکایت به ادعای شرف و آبرو کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم اونها میتونن شکایت کنند و هم شما این قاضی هست که تشخیص میدهد که کی درست می گوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صیغه محرمیت دلالت بر زندگی مشترک می‌کند و شما بایستی خلاف این امر را ثابت نمائید.