مشاوره حقوقی رایگان - مجازات برگزاری جنگ سگ ها در ایران

با سلام و عرض ادب
آیا برپایی جنگ خونین سگ ها یا اصطلاحا سگ / دعوا، شرط بندی ها و خرید و فروش های حول این مراسم ها در بعضی نقاط حاشیه ای شهر های ایران قانونا جرم است و بایستی در صورت مشاهده به پلیس گزارش شود؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ممنون از شما که به این موضوع مهم اشاره کردید و قابل تقدیر است که به حقوق حیوانات احترام می گذارید......جنگ انداختن حیوانات در قانون فعلی جرم نیست اما در لایحه جدید که نوز به تصویب نرسیده جرم انگاری شده است.............. به عقیده بنده حتماً به پلیس اطلاع دهید در برخی از موارد مشاهده شده که به جرم جریحه دار کردن عفت عمومی با این افراد برخورد شده........... از طرفی این کار شرطبندی است و جرم محسوب می شود در گزارش پلیس به این نکته اشاره کنید........تاکید میکنم حتماً به پلیس اطلاع دهید........ باعث افتخار هست که هنوز افراد مهربانی هستند که به حقوق حیوانات احترام می گذارند