مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال ورثه ای

سلام . درود بر شما .
من یکسال قبل از به اجرا گذاشتن مهریه ام که 500 سکه است یکی از اموال شوهر مرحومم را با حذف نام مادر شوهرم از برگه انحصار ورثه فروخته ام . و مادر شوهرم از من شکایت کیفری کرده . به جرم جعل اسناد دولتی ، آیا با توجه به اینکه کل اون ملک بر اساس مهریه متعلق به من هست او میتواند کاری از پیش ببرد ؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که بابت مهریه توقیف وفروخته شده جرم نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال شما مرتکب جرم شده‌اید و از این بابت محکوم خواهید شد.