مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال به ارث رسیده بین چند نفر

خونه ای از پدر و مادر برای ما به ارث رسیده همه برای فروش راضی هستیم ولی یک نفر هر مشتری که پیدا میشه میگه کمه الان خوب نیست و غیره وملکم خونه ای هست که خودش تو یک طبقه ش نشسته طبقه دیگر هم برادر دیگر هست ولی با فروش مشکلی ندارد
برای فروش چه راهکاری پیشنهاد میدهید ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید از طریق داشتن وکیل برای قروش خانه از طریق دادگاه اقدام کنید چرا که پروسه طولانی مدتی است و باید تحت نظر وکیل باشد که همه چیز خوب جلو روو و پیشرفت خوبی حاصل شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر سند رسمی دارید ابتدا از ثبت محل گواهی عدم افراز ملک را دریافت نمایید . سپس دادخواست فروش مال مشاع به دادگاه محل تقدیم نمایید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یا هر کسی سهم الارث خود را بفروشد یا دادخواست تقسیم ارث بدهید یا دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می شود که همه شما یک وکیل بگیرید با وکیل به طرفیت تمام شما میکرو از طریق مراجع قضایی بفروشد و خود را دریافت نمایید می توانید در این خصوص با بنده تماس بگیرید زمانی که یکی از وراث موافقت نمی نماید ایشان را ملزم به فروش می نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه ورثه ای که نشسته دادخواست خلع ید بدهید.
و اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر گواهی عدم افراز دارید می توانید از دادگاه تقاضای فروش مال مشاع کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طريق دادگاه اقدام به فروش کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود چنانچه موافقت نکند و شما دادخواست فروش مال مشاع مطرح کنید
ملک النهایه از طریق مزایده بفروش خواهد رسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید
و با توجه به اینکه ملک قابل افراز نمیباشد رای به فروش خانه صادر خواهد شد
و بعد از صدور رای ، در اجرای احکام ملک توسط کارشناس رسمی قیمت گذاری خواهد شد و مزایده انجام میشود و سهم شرکا در حساب دادگستری واریز میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست فروش مال مشاع را تنظیم نمایید در صورتیکه ملک مذبور دارای سند رسمی است در غیر این صورت باید یک سری پروسه قضایی را طی نمایید تا نهایتا دستور تقسیم ترکه و مزایده را اخذ کنید