مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام. من در خواست استرداد جهیزیه دادم برا 20 اسفند شورای حل اختلاف باید برم خواستم ببینم برا اونم پیام میره؟چون میترسم بیاد نزاره جهازمو ببرم با اینکه سیاهیه و اینا دارم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله به زوج ابلاغ خواهد شد ولیکن جهت استرداد به همره مامور نیروی انتظامی مراجعه خواهید نمود و امکان استنکاف از اجرای رای وجود ندارد.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
بله به ایشون جهت حضور در جلسه ابلاغ میشود شما به استناد لیست سیاهه اموال و شهود از دادخواست خود دفاع نمایید

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

بله پیامک میاد ولي بعد از قطعی شدن رای میتوانید اجرا کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند آری به اصحاب دعوا ابلاغ شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله برای ایشان نیز پیام می‌رود اما فعلاً شما مرحله شورا هستید برای صلح و سازش است تازه بعد باید مراحل دادگاه را بروید و چندین ماه زمان می‌برد