مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وجه کلاهبرداری شده

باسلام وخداقوت خدمت وکلای گرامی.بنده دقیقا8ماه میشه که یک شکایت کیفری کلاهبرداری انجام دادم دردادسرای اردبیل.خودم اهل مازندرانم ووکیل دارم.مبلغی که شکایت کردم بابتش 800میلیون تومن هست.الان بعد8ماه تازه آقای بازپرس محبت داشتن قرارمنع تعقیب صادر کردن.البته اعتراض هم زدم ومنتظرنظرقاضی هستم.میخواستم بپرسم که آیاقاضی نظربازپرس روتأییدمیکنه یانه رأی برمیگردد؟؟دوم اینکه اگه نظربازپرس تأییدبشه بایدحقوقی شکایت کنم تابه پولم برسم؟؟سوم اینکه اگه پرونده تبدیل به حقوقی بشه چقدرزمان میبرد؟؟چهارم اینکه درصورت حقوقی شدن میتونم تمام خسارات وارده ازجمله حق الوکاله وخسارات تأخیر تادیه ی پولم روبرو بگیرم یانه؟؟چون الان 1سال میشه که پول دست کلاهبردار هست.ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به اعتراض شما دارد اعتراض برای همین است دیگر که موضوع مورد بررسی قرار بگیرد امکان نقص یا تایید وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ رای دادگاه باشید اگر منع تعقیب تایید شد باید دا‌دخواست حقوقی مناسب مطرح کنید.