مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

باسلام از حسابم پول برداشت کردن و کلاهبرداری کردند حدود15میلیون رفتم شکایت کردم بعد از چند ماه الان طرف محکوم شده من باهاش تماس میگیرم هی امروزفردامیکند برای پرداخت پولم ودارد اذیت میکند و قصد پرداخت ندارد دادگاه هم بهش10روز مهلت داده چطوری باید پولم رو از او بگیرم واذیتش کنم باتشکر

پاسخ ها :

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

شکایت کلاهبرداری یا مطالبه وجه انجام دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از اتمام مهلت میتوانید درخواست اجراییه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به شعبه اجرای احکام مراجعه و درخواست استعلام سه گانه و توقیف اموال و حساب های بانکی ایشان را نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بعد از اتمام مهلت ده روزه به شعبه مراجعه و اعلام نمایید پرداخت نمینماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اجرای احکام، اموال وی را استعلام می‌نمائید.
در صورتی که اموالی شناسایی نشد برگ جلب وی را می‌توانید دریافت نمائید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از شعبه تقاضای تسریع در رسیدگی کنید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.ازطریق اجرای احکام کیفری می توانیدحکم جلبش رابگیریدیاحساب واموالش راتوقیف کنید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر محکوم شده در مرحله اجرای احکام نسبت به توقیف اموال و در صورت عدم وجود دارایی، نسبت به حکم جلب اقدام کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم درخواست صدور اجراییه و سپپس جهت شناسایی اموال درخواست صدور استعلام های مربوطه جهت مسدودی حساب و توقیف اموال وی را نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اذيت در مجازات هدف نيست و براي اجرا به اجراي احكام مراجعه نماييد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پس از 10 روز مهلت، دادگاه اقدامات لازم را انجام خواهد داد نگران نباشید