مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب مستاجر مغازه

سلام وقتتون بخیر
بنده مستاجر مغازه‌ای دارم که بعد از هفت سال میخواهد بلند شود ایشان باجوازکسب خودشان پوشاک کارمیکرده میخواستم ببینم باید ازکجاها تسویه‌حساب بگیرد برق و تسویه‌حساب مدیریت پاساژ میدونم بقیه جاها نمیدانم لطفاً اطلاع رسانی کنید که بعدها دچارمشکل نشوم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق فیش سازمان‌های مربوطه می‌توانید تصفیه و از طریق مدیریت ساختمان تجاری تصفیه اشتراک نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به شهرداری و اداره مالیات مراجعه نمایید