مشاوره حقوقی رایگان - پرونده با حفظ بدل به مرجع صالح ارسال گردد

باسلام خسته نباشی .
یک شکایت حقوقی داشتم که بعد از بازجویی در شورا قرار عدم صلاحیت برای من آمد
که در آخر متن نوشته
باحفظ بدل مفید به مرجع صالح ارسال گردید .جوابش یعنی چی .به کجا مراجعه کنم

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
یعنی شکایت شما در مرجع دیگری باید رسیدگی شود و نه در شورا
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پرونده شما به دادگاه حقوقی صالح ارجاع و به شما ابلاغ خواهد شد منتظر باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یعنی در صلاحیت مرجع دیگری از پرونده به مرجع صالح ارسال می‌شود