مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن مجدد پرونده مهریه

با سلام. همسرم مهریه شون رو در اجرائیات ثبت به جریان انداختن اما بعد از چند روز درخواست نامه به مرجع قضایی کردن و پرونده رو در اجراییات ثبت با رضایت خودشون مختومه کردن. با توجه به اینکه من بیرون از ایران زندگی میکنم و قصد مسافرت به ایران دارم، میخوام ببینم میتونن مجددا پرونده رو در اجراییات ثبت به جریان بندازن تا وقتی من در دو هفته ای که در ایرانم ممنوع الخروجم کنند یا باید بروند دادگاه و دیگه از طریق اجراییات ثبت قابلیت پیگیری و ممنوع الخروجی ندارند؟

ضمنا مهریه همسرم در صورت استطاعت هستش و من هیچ اموالی داخل ایران ندارم.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نگران موضوع نباشید اموال شما از طریق سازمان‌های مربوطه استعلام و حساب‌های شما پیگیری می‌شود وقتی مال شناسایی نشود توقیف متصور نیست

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
چون مهریه عندالاستطاعه است در صورت احراز اینکه مالی ندارید امکان توقیف یا ممنوع الخروجی شما وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر تمام مهریه را به اجرا گذاشته باشند خیر