مشاوره حقوقی رایگان - ارسال لایحه به جای حضور در شورای حل اختلاف

سلام
ابلاغیه ای جهت حضور در شورای حل اختلاف برای من صادر شده جهت الزام به تمکین
می خواستم ببینم میتونم در این جلسه و جلسه بعدی شورا حاضر نشوم و لایحه بفرستم؟ لایحه ای با مضمون
اینکه من احساس خطر میکنم در کنار ایشان و امنیت جانی ندارم چون که من را کتک زده و تهدید به قتل کرده که شکایتی هم علیه ایشان انجام دادم و در جلسه دوم شورا که سازش کردم قرار نهایی دادسرا مبنی بر قرار ترک تعقیب به علت ضرب و جرح و توهین و تهدید برای شوهرم صادر شد
و در پیام هایی که در اینستاگرام و sms برای من فرستاده عنوان کرده که برو فقط نزدیک من نیا ، دیگه به من پیام نده ، دیگه برام اهمیت نداره این زندگی و از این قبیل پیام ها که ایشان هیچ میلی به بازگشت ندارند و الزام به تمکین ایشان صوری است
این دلایل محکمه پسند است؟

پاسخ ها :

علیرضا کلاته

جناب آقای علیرضا کلاته :

سلام در صورت امکان حتما در دادگاه حاضر شوید و دلایل مذکور را بیان نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
بهتر است حضورا در مهلت مقرر در شعبه حاضر شوید