مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه

سلام خسته نباشید من رای دادگاه به نفع من امد اونی که ازش شکایت کردم اعتراض زد رد شد تجدید نظر زد رفت دادگاه حقوقی اونجا مختومه زده من هنوز به پولم نرسیدم کجا میشه شکایت کرد به خاطر مختومه شدن پرونده چجوری میشه پروندرو به جریان بندازم تروخدا کمکم کنید

پاسخ ها :

به جریان انداختن پرونده مختومه مختومه شدن پرونده پرونده مختومه