مشاوره حقوقی رایگان - رای مورد اعتراض نقض و دعوی خواهان رد شد

سلام من در یک دادگاه بدوی محکوم به پرداخت تاخیر و تادیه شدم و رای به ضرر من صادر شد درصورتیکه من قبلا مبالغی به طرفم پرداخت کردم ونسبت به رای تجدید نظرخواهی کردم وتمام مدارکم رو به تجدیدنظر ارسال کردم ورای صادر و در انتهای رای تجدید نظر نوشته شد رای صادره نقض و دعوی خواهان رد شد.یعنی چی؟

پاسخ ها :

قاسم منصورخاکی

جناب آقای قاسم منصورخاکی :

سلام، رای تجدید نظر به نفع شما صادر شده و رای بدوی نقض شده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
رای بدوی نقض شده و قرار رد دعوا خواهان صادر شده است