مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف اموال زوجه بعد از فوت

باسلام. خانمی هستم که با مردی ازدواج کرده ام که از همسرش جدا شده و از آن خانم یک پسر 19 ساله و یک دختر 16 ساله دارد و از من هم یک دختر 4 ماهه دارد، میخواستم بگم بعد از فوت بنده دارایی های بنده هم به همسر و فرزندم تعلق می گیرد و چون همسرم قیم قانونی فرزندم است آیا دارایی های بنده تحت اختیار ایشان قرار میگیرند تا زمان 18 سالگی دخترم برسد؟ و آیا بعد از فوت همسرم دارایی های من بین هر سه فرزند ایشان تقسیم می‌شود و یا فقط به فرزندم میرسد؟ من اگر بخواهم تمام دارایی هایم فقط به فرزند خودم برسد چکار می‌توانم بکنم؟ ممنون میشوم در این رابطه بنده را راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اموال خود را به فرزند خود منتقل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پدر ، ولی قهری است و نه قیم
طبق قانون پدر میتواند با رعایت مصلحت فرزند ، اموال فرزند را تا زمان بلوغ و رشد فرزند انتقال بدهد و در صورت عدم رعایت مصلحت فرزند ، انتقال اموال فرزند ، قابل ابطال است
و