مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشتن چک ضمانت

من یک قرارداد سرمایه گذاری با یک شرکت دارم که بابت اون تو شش ماه به من 100 درصد سود بده و این شرکت بابت اصل وسود پولم مبلغ 200 میلیون چک شخصی دیگریی که از اعضای خودشون به من داده سررسید قرارداد رسید شرکت گفت پول ندارم دوهفته صبر کردم نتیجه نداد رفتم چک گذاشتم اجرا، چک صیادی و داخل ضمانت عنوان نشده، چک اجرا گذاشتم پروندم رفته اجرای احکام بعد از این صاحب دادخواست داده که چک ضمانتی خواستار توقف اجرای احکام دارد درخواست خسارت کرده خواستم بدونم چی کار باید کنم بابت این دادخواست؟

پاسخ ها :

به اجرا گذاشتن چک ضمانت توقف اجرای احکام مطالبه وجه سرمایه گذاری چک ضمانت چک