مشاوره حقوقی رایگان - عوارض شهرداری ملک

شهرداری ملکی را با کاربری بیدزار با اعیانی و عرصه در سال 70 به اشخاص فروخته است (با سند دفترخانه ای ) و اشخاص از سال 76 به سه قسمت اصلی میان خود و سپس قطعات مسکونی تفکیک نموده اند و کوچه و خیابان نیز اعمال کرده اند. هرچند بدون نظر شهرداری امر تفکیک انجام شده است ولی شهرداری در قبال خیابان اعمالی اشخاص و حتی کوچه های اعمالی، مبلغی پرداخت نکرده است. حال یکی از قطعات در سال 94 بدون اخذ پروانه ساخت نموده و الان شهرداری می گوید که بعد از سال 90 (قانون اصلاح ماده 101 سال 90) تفکیک شده و عوارض زیر را برای ملک اعمال نموده است:
- عوارض حاصل از تبصره 3 و 4 ماده 101
- عوارض پذیره تجاری
- عوارض آتش نشانی
- عوارض آموزش و پرورش
- عوارض کارشناسی (عرصه و اعیان)
جریمه ماده صد

حال کدامیک از عوارض شامل حال ما میشود؟ آرای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در زمینه ابطال مصوبات عوارض شواری شهر در این میان چیست؟

با اخترام وافر از وکلای محترم که وقت می گذارند و راهنمایی می کنند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شهرداری در صورتی می تواند مطالبه
عوارض ذکر شده نماید که با درخواست تغیبر کاربری مسکونی موافقت نماید
و بعد از دریافت مبلغ عوارض ، شهرداری مکلف است که به مالکان ، خدمات ارائه نماید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مدا رک ضرورت دارد با دقت مطالعه شود