مشاوره حقوقی رایگان - معامله

سلام ببخشید ما خونه ای رادر فروختیم و کلیه مدارک اعم ازعوارض شهرداری مالیات و ... پرداخت و زمان سند زدن 18آذر 1402پرونده کامل بود ولی متاسفانه خریدار حاضر نشد و ما عدم حضور ایشان را دریافت کردیم الان بصورت شفاهی اعلام کرده 2 اردیبهشت برای سند زدن بیایید حالا باتوجه به گذشت چند ماه و اینکه مهلت پرداختی‌ها ی صورت گرفته یک ماه بوده الان تکلیف چیست پرونده ما زمان سند زدن از طرف ما به عنوان فروشنده کامل بوده و قصور از جانب ایشان بوده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا خطاب به ایشان اظهارنامه ارسال کنید و بعد از مدتی محدود که تعیین کردید (مثلا یک هفته) اکر کاری نکرد دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان موافقت نموده است که سند انتقال دهد خب می‌توانید بپذیریددر غیر این صورت می‌توانید بابت خسارات خود شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر توافق صورت گرفته است در همان زمان مراجعه کنید برای تنییم سند رسمی

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد فی مابین شما و خریدار و ضمانت اجرایی عدم انجام تعهد است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سوال خود را دقیق مطرح نمایید آیا خسارت می خواهید؟ یا می خواهید معامله را فسخ کنید؟

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست متناسب مطرح گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین تا حدود زیادی تعیین‌کننده می‌باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساس قرارداد الزام به تنظیم سند رسمی نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

با توجه به شروط قراردادی به خسارت یا حق فسخ اگر پیش یینی شده اقدام کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مفاد و شرایط قرارداد فی مابین ملاک عمل است، پیشنهاد می شود با توجه به آمادگی خریدار با هم سازش نمایید .

آرش رحمانی

جناب آقای آرش رحمانی :

سلام
باید‌ دقیقتر پرونده بررسی شود

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
در مورد مشکل شما که خریدار از امضای سند رسمی در تاریخ مقرر خودداری کرده و با تاخیر قصد انجام آن را دارد، نکات زیر قابل توجه است:

1. تعهدات قانونی:
طبق ماده 22 قانون ثبت اسناد و املاک، تنظیم سند رسمی برای املاک الزامی است و تا زمانی که سند به نام خریدار منتقل نشود، از نظر قانونی مالکیت به او منتقل نمی‌شود.
بر اساس مفاد مبایعه‌نامه، خریدار و فروشنده متعهد به انجام تعهدات خود در موعد مقرر هستند. در این مورد، خریدار متعهد به امضای سند در تاریخ 18 آذر 1402 بوده است.

2. اقدامات حقوقی:
با توجه به عدم حضور خریدار در موعد مقرر و دریافت گواهی عدم حضور از دفترخانه، شما می‌توانید از طریق مراجع قانونی برای احقاق حقوق خود اقدام کنید.
طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی: شما می‌توانید با مراجعه به دادگاه محل وقوع ملک، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت خریدار تقدیم کنید. در این دادخواست، باید به شرح ماوقع، مستندات و دلایل خود مبنی بر عدم حضور خریدار و قصور ایشان اشاره کنید.
مطالبه خسارات: علاوه بر الزام به تنظیم سند، می‌توانید خسارات وارده ناشی از تاخیر در انتقال سند، مانند افزایش قیمت ملک، را نیز از خریدار مطالبه کنید.

3. نکات مهم:
حفظ و ارائه کلیه مدارک و مستندات مربوط به معامله، از جمله مبایعه‌نامه، گواهی عدم حضور، مدارک پرداخت‌ها و غیره، برای پیگیری حقوقی شما ضروری است.
در صورت تمایل می‌توانید مشاوره تلفنی یا حضوری با بنده داشته باشید تا خدمتتون ارائه طریق کنم.

4. توصیه:
با توجه به اینکه خریدار به صورت شفاهی اعلام آمادگی برای امضای سند در تاریخ 2 اردیبهشت کرده است، می‌توانید قبل از اقدام به طرح دعوی حقوقی، به ایشان مهلت کتبی مجدد با ذکر تاریخ مشخص برای امضای سند بدهید. در صورت عدم حضور مجدد خریدار در تاریخ تعیین شده، می‌توانید با قاطعیت بیشتری برای احقاق حقوق خود از طریق مراجع قانونی اقدام کنید.