مشاوره حقوقی رایگان - عدم رفع مسدودی حساب

باسلام وقت بخیر بنده تقریبا یک سال پیش جریمه شدم 8000000یادم رفت بریزم 8000000حسابم رو مسدود کردن رفتم مبلغ رو پرداخت کردم و گفتن حسابت یک هفته ای باز میشود و یک سال شد هنوز مسدودی رفع نشده است. چند باری هم رفتم دنبالش جواب درست حسابی به من ندادند الان باید کجا بروم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حضورا به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید و درخواست رفع مسدودی از حساب را نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

همون مرجعی که حسابتون مسدود کرده مراجعه ونامه رفع مسدودی بگیرید وبه بانک ببرید