مشاوره حقوقی رایگان - در مورد چک

با عرض سلام. چک بانکی یه شهر در شهر های دیگر معتبر است به عنوان مثال چک اصفهان در تهران معتبر است. ایا چک مربوط به یک شعبه را میتوان در شعب دیگر پاس کرد یا نه.

پاسخ ها :

پرسشگر :

در شهر دیگر چی نمیتوان استفاده کرد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. بله چک را در بانک شهر اقامتتون واخواست کنید و از دادگاه همونجا علیه صادر کننده اقدام کنید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer