مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

اینجانب برابر یک فقره مبایعه نامه یک واحد آپارتمان خریداری و فروشنده متعهد گردید که در صورتی تا 1/9/94 عملیات ساختمانی تکمیل نگردد چک به مبلغ پنجاه میلیون خسارت بپردازد. پس از منقضی شدن مدت و اخذ تامین دلیل مبنی بر عدم انجام کار، چک در تاریخ 10/9/94 برگشت زده شد و در تاریخ 15/6/95 در اجرای ثبت اجرا گردید. و ملک فروشنده بازداشت شد. همسر فروشنده بر اساس یک فقره وکالتنامه مورخ 10/3/95 اعلام نموده که ملک بازداشت شده به او فروخته شده و از دادگاه درخواست ابطال اجراییه به عنوان شخص ثالث نموده و دادگاه اعتراض را وارد دانسته. و رای به ابطال اجراییه ثبت داده است. حال با توجه به مواد 19و 21 قانون محکومیت های مالی آیا میتوان بر علیه فروشنده و همسرش به عنوان فرار از دین شکایت و همزمان مطالبه وجه چک را نمود.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

وکیل بگیرید. برگشت چک در تاریخ یاد شده مقدم بر تاریخ وکالتنامه است. البته باید دید آیا بیعنامه ای بین آن ها هست یا نه و اگر هست چه تاریخی دارد. در هر حال باید حتما وکیل داشته باشید.

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگر قبل از دادخواست شما فروخته باشه اشکالی نداره مگه دیگه اموالی نداشته باشه

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگر قبل از دادخواست شما فروخته باشه اشکالی نداره مگه دیگه اموالی نداشته باشه