مشاوره حقوقی رایگان - عدم پذیرش استعفا در آموزش و پرورش

با سلام و احترام. سال 97 استخدامی آ پ قبول شدم. تا حدودای تیر 98 درگیر دوره مهارت آموزی بودم و قرار بود مهر نود و هشت شروع به کارمان باشد. اما قبل از شروع به کار، یعنی اوایل شهریور درخواست استعفای خود را تقدیم کردم. اواخر آبان نتایج استخدامی یکی از دستگاه های اجرایی امد که قبول شده بودم. همچنین در این مدت فرخوان هیات علمی دو دانشگاه شرکت کردم که هر دو دانشگاه هم قبول شده ام. یعنی در واقع همگی انها گزینش هم انجام شده است. ابان 98 که مراجعه کردم گفتند با استعفای شما موافقت نشده است. در این مدت هر قدر خواهش کردم نتیجه ای نداشته و جواب مشخصی هم نمی دهند. ضمن اینکه سر کار هم نرفته ام. با این توضیحات، چند سوال از محضرتون داشتم.
اول اینکه از نظر شما سروران، بنده که اصلا علاقه ای ندارم به آموزش و پرورش برم و فقط به خاطر فقر و ترس از بیکاری استخدامی آنجا شرکت کردم، چه کار باید بکنم؟ حتی وقتی حاضرم طبق تعهد محضری، جریمه را بدهم آیا می توانند با استعفا موافقت نکنند؟ اگر اخراج بزنند آیا برای استخدام در آینده مشکلی پیش می آید؟ پیشاپیش از لطفتان و اختصاص وقت ارزشمندتان جهت پاسخگویی، بسیار سپاسگزارم.

پاسخ ها :

علي  حداديان

علي حداديان :

استان :

باسلام وادب،اولاببخشیددوست عزیزاگه تمایلی به خدمت درآ.پ نداشتیدنبایدبه صرف فرارازبیکاری جایگزین افرادعلاقه مندمی شدی وکارتون ازنظراخلاقی شایسته نبوده ونیست،ثانیابنظربنده اگه براتون حکم اخراج ازخدمت بزنن دیگه نمی تونیداداره دولتی دیگه خدمت کنیدچون شرط اولیه پذیرش درادارات دولتی عدم اخراج درسایرارگان هامیباشدثالثابایداداره آ.پ بااستعفای شماموافقت کنن وگرنه به مشکل برمیخورین