مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از آموزش و پرورش ماده 28

سلام
من از طریق آزمون ماده 28 نیروی پیمانی آموزش پرورش هستم و در هنگام استخدام یک تعهد یک ساله امضا کردیم که در صورت نقض جریمه 20 میلیون باید پرداخت میشد و تا زمان رسمی شدن هر سال همین قرارداد تمدید می شود
در حال حاضر تعهد یک ساله من تمام شد و من یک سازمان دولتی دیگه قبول نهایی شدم و قصد دارم جای دیگه مشغول به کار بشم در خواست استعفا خود را به آموزش پرورش دادم حالا به من میگن با استعفا شما موافقت نمیشه و باید جریمه نقدی بدید
حالا سوال من این هست که در حالی که تعهد یک ساله من تمام شد ایا باید منتظر بمانم که با استعفا من موافقت بشه بعد برم مشغول به کار در سازمان دیگه ایی بشم؟ آیا می تونند از من جریمه نقدی بگیرن ؟؟
ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر، امکان استخدام در جای دیگر وجوددارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که تعهد خدمت نداشته باشید و خدمت شما تمام شده باشد استعفا اجباری یعنی الزام نیست که طرف مقابل آن را تایید نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر ‌مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه این موضوع مورد پیگیری قرار دهید البته در این رابطه مفاد و شرایط قرارداد نیز دخیل است.