مشاوره حقوقی رایگان - سوال برای رای دادسرا

سلام خسته نباشید بنده پارسال تصادف کردم با موتور سیکلت من عابر پیاده بودم بعد موتوری زد به من و فرار کرد و پیداش نکردیم الان بعد چند وقت دادیاری دستور قضایی مبنی بر ارسال پرونده به مرجع ذی صلاح و بایگانی شدن پرونده و تشکیل بدل و کسر از امار صادر کرده میخواستم بدونم چی میشه این رای که داد مرسی

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دادسرا برای صدورحکم به دیه,باید پرونده رابه دادگاه ارسال ودادگاه دیه شما زامشخص,وصندوق خسارات بدنی باید دیه رابه نرخ روز پرداخت نماید.