مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

باسلام
عرض میشود دادگاه تجدیدنظر ایلام رای دادگاه بدوی را نقض نمود به استناد سندی که بعد از صدور رای مشخص بود اشتباه اساسی در صدور رای نموده یعنی سند مربوط به برادر من بوده که شباهت اسمی داشتیم متاسفانه پیش قاضی رفتم گفت رای قطعی صادر شده. برو از من شکایت کن. ضمنا جلسه رسیدگی باحضور یک قاضی تشکیل گردید. تقاضا دارم برای اعاده دادرسی به چه جهت دادخواست بدهم تاریخ صدور رای 5ماه پیش بوده.

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

دادگاه تجدیدنظر اشتباه کرده..یا دادگاه بدوی.. خوب توضیح نداده اید..