مشاوره حقوقی رایگان - زمین های الحاقی طرح هادی

با سلام و درود
سوال بنده این هست با توجه به اینکه زمین های نزدیک به زمین خریداری شده توسط ما همگی داخل بافت هستند
با توجه به قوانین زمین های الحاقی ما اجازه ساخت خانه و ویلا در زمین خود داریم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما این موضوع را باید از شهرداری یا دهیاری محل وقوع ملک سوال بفرمایید.

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
مطابق قانون حفظ کاربری باغات و اراضی زراعی تا میزان پانصد متر در زمین زراعی یا کشاورزی و غیره میتوانید جواز ساختمان دریافت نمایید. البته با پیگیری اداری فراوان .