مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله خیانت در امانت

من چکی رو به مبلغ 500 میلیون تومان بعنوان ضمانت به شرکتی که در آن کار میکردم دادم بعد از دوسال که از شرکت اومدم بیرون چک رو برگشت زدن میخوام شکایت خیانت در امانت بکنم یه راهنمایی بفرمایید و بفرمایید حق الوکاله اش چقدر میشه
البته چک از یه حساب اشتراکی با امضا دو نفر از سه نفره
ممنون

پاسخ ها :

ليلا  حاجياني

سرکار خانم ليلا حاجياني :

سلام وقت بخیر.حق الوکاله توافقی هست با وکیلتون میتونید توافق کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

حق الوکاله توافقی تعیین میشه بستگی به اون وکیلی که باهاش صحبت میکنید داره
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer