مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت حسن انجام کار

با سلام و خسته نباشید. ما یک قرارداد پیمانکاری با شرکتی بستیم و جهت دریافت پیش پرداخت و ضمانت حسن انجام کار و تعهدات پیش اون شرکت چک گذاشتیم. به دلایلی نتونستیم ادامه کار بدیم اون شرکت هم این چک ها را برگشت زده. قابل توجه آن که در رسید چک ها که شرکت مهر و امضا کرده عنوان شده چک ها بدون تاریخ هستند و جهت ضمانت پیش شرکت میمونه. در قرارداد منعقد شده بین ما و شرکت مورد نظر در یکی از بندها قید شده که در صورت بروز هر گونه مشکل اول دو طرف با هم توافق کنند و در صورت عدم توافق به مراجع قانونی شکایت کنند. اما ایشون این مراحل را طی نکرده و رفته شکایت کرده.

پاسخ ها :

به اجرا گذاشتن چک ضمانت حسن انجام کار برگشت چک ضمانت حسن انجام کار چک ضمانت حسن انجام کار برگشت چک چک