مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

باسلام 4سال پیش زمانی که پسرم 5ساله بود جدا شدم با وکالت بلاعزل حضانت فرزندم تا 15سالگی در دادگاه به من که مادرش هستم داده شد حالا اگر بخاهم ازدواج کنم حضانت از من گرفته میشود تشکر؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. بله طبق قانون بعد از شوهر کردن زن حضانت به مرد منتقل میشه مگه اینکه مرد مشکلی داشته باشه که به صلاح طفل نباشه حضانت به او سپرده بشه
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer

یک وکیل

فرزند پسر تا اتمام ١٥ سالگي در مدار حضانت شما قرار دارد بعد از اين سن كلا از حضانت خارج ميشود خودش تصميم مي گيرد