مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تحویل فرزند به پدر

خسته نباشیدخانمم وقصدازدواج موقت به مدت یکسال دارم حضانت فرزندازهمسرسابق دردادگاه به خاطرسن اوبمن داده شده درحال حاضرمیتوانم قبل از ازدواج موقت دادخواست بدم که پدرفرزندراتحویل بگیرد؟ودادگاه انرا الزام میکند؟یامن بایدازدواج کنم تاحضانت ساقط بشه تادادگاه الزام کنه پدرو ؟واینوبگم که بنده درشرایط خانوادگی خوبی نیستم با نامادری زندگی میکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بعد از ازدواج می توانید از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید.
توجه داشته باشید که حضانت و نگهداری فرزند تکلیف قانونی و شرعی پدر و مادر است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حضانت با شما داده شده مسئولیت بعد از ازدواج هم با شماست ولی میتوانید برای نفقه فرزند اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست بده به همان دادگاهی که حکم حضانت داده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نگهداری فرزند تا هفت سالگی با شماست حالا میتوانید بعد از ازدواج دادخواست ارایه دهید حال تصمیم با دادگاه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حضانت تا 7 سال با شما می باشد در صورت ازدواج به پدر داده میشود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌توانید از طریق دادگاهی که حضانت را داده اقدام به درخواست تحویل به پدرکنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما میتوانید دادخواست الزام پدر به تحویل گرفتن طفل را مطرح نمایید.
البته بستگی به نظر قاضی دارد با توجه به اینکه حضانت حق و تکلیف پدر و مادر است و حضانت فرزند تا 7سالگی با مادر می باشد. شما بهتر است با همسر سابق در خصوص حضانت توافق نمایید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر حضانت فرزند زیر هفت سال فارغ از جنسیت با مادر است بعد از ازدواج اقدام کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

حضانت فرزند حق و تکلیف والدین هست و هیچکدام نمیتوانند این حق و تکلیف را از خود یا دیگری ساقط کنند بنابراین تا زمانیکه حضانت قانونا با مادر هست ،امکان الزام پدر به حضانت نیست و پس از ازدواج مجدد مادر حضانت از ایشان سلب میشود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضانت از جهتی یک حق است و از جهت دیگر یک تکلیف است. فلذا اگر فرزند به سن 7 سال نرسیده باشد تکلیف مادر است که تا آن سن از فرزند سرپرستی کند.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

قبل از طرح دادخواست ، اظهارنامه ای برای پدر فرزند (شوهر سابق ) ارسال و حضانت و نگهداری فرزند را درخواست کنید ...

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

قبل از ازدواج اقدامی متصور نیست. بعداز ازدواج اقدامی نمایید. تشخیص رعایت غبطه مصلحت طفل با دادگاه است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حضانت فرزندان تا هفت سالگی با مادر است

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
بعد از ازدواج مادر حضانت فرزندان با پدر می‌باشد مگر اینکه عدم صلاحیت پدر اثبات شود که در اینصورت مادر حتی پس از ازدواج هم میتواند حضانت فرزندان را به عهده بگیرد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

بعد از ازدواج می توانید از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید.

البته حضانت تا هفت سال در صورتی تکلیف قانونی شماست که خواهان باشید

در غیر اینصورت حضانت با پدر خواهد بود.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تصمیم با خودتان است و بهتر است به صورت توافقی اقدام نمایید که به مصلحت فرزندانتان باشد

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

میتوانید با ارایه مدارک و اثبات عدم امکان نگاهداری از طفل،در خواست انجام این امر توسط پدر فرزندتان را مطرح نمایید

رامین مرادقلی

رامین مرادقلی :

با سلام ، می توان الزام همسر به قبول حضانت را از دادگاه خواست اما ضمانت اجرایی ندارد و در صورت عدم قبول حضانت شما باید از فرزند مراقبت کنید و پدرش صرفا باید نفقه ی فرزندش را پرداخت کند.

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نگهداری از فرزند حق و تکلیف می باشد بعد از ازدواج می توانید اقدام نمایید بهتر است به صورت توافقی حل و فصل نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، در صورت ازدواج مجدد حضانت از شما سلب خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با سلام پرسشگر ارجمند بعد از ازدواج اقدام کنید.