مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودرو لوکس

سلام جاده چالوس به علت لیزندگی به یک بی ام و زدم خسارت اصلی حدود 300 میلیون و متناظرش 50 میلیون هست سقف بیمه من 7700 که پرداخت شده و بیمه بدنه خسارت دیده مابقی خسارت را پرداخت کرده الان مابقی مبلغ متناظر که 42 میلیون هست رو بیمه بدنه زیاندیده میتونه از من بگیره؟ الان 7 ماه از تصادف میگذره خواهش میکنم جواب بدید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.همان طوریکه بیان کردید,مسولیت شما درخصوص پرداخت خسارات وارده به اندازه خسارت متناظربه خودرومتعارف می باشدوباتوجه به پرداخت آن توسط بیمه بدنه خودرومقابل,قطعا بیمه مذکوربه قایم مقامی ازخودرو مذکور,علیه شما مطالبه وجوه پزداختی رامی نماید