مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سوابق از صندوق تامين اجتماعی به نيروهای مسلح ناجا

با سلام بنده از سال 81 الی 85 در يک شركت دولتی وابسته به بنياد 15خرداد فعاليت داشته و سوابق بيمه خود در صندوق تامين اجتماعی را دارم حتی مكاتبه با صندوق داشتم و راسما اعلام شده دارای سابقه به مدت 1613روز می باشم
يک مرتبه برای انتقال سوابق اقدام نمودم و مكاتبات داخل سازمانی انجام شد و بنده از ريز آن خبر نداشتم به تازگی متوجه شدم صندوق نيروهای مسلح استعلام نموده برای سوابق و تامين اجتماعی پاسخ داده به علت پرداخت حق بيمه بصورت غير دولتی امكان انتقال وجود ندارد در صورتی كه شرط انتقال دولتی بودن شركت يا سازمان است لطفا در خصوص چگونگی پيگيری راهنمايی بفرماييد

پاسخ ها :

محسن  رستگارشلماني

جناب آقای محسن رستگارشلماني :

سلام این حق انتقال سوابق بیمه ای حسب برنامه پنج ساله سوم کشور گنجانده شده است. مطالعه نمایید.