مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم

سلام وقت بخیر همسر من سال گذشته با دوتا از دوستاش مسافر کشی افغانی میکردن به اشتباه تو اتوبان به ی ماشین دیگ تیر اندازی کردن و به ماشین ضربه زدن ماشین بر اثر ضربه چپ شده.و امسال خسارت ماشین 210تومن شده پرداخت کردیم و رضایت گرفتیم ..الان حکم اومده چون اسلحه دست شوهر من بوده یه 16ماه حکم دادن برای نگهداری اسلحه..و یه 16ماه برا تیر اندازی.و به هم جرمی هاش یکسال حکم دادن فقط برای نگهداری اسلحه میخواستم بدونم اعتراض بزنیم یا تسلیم به رای؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر حکم را قبول داشته تسلیم به رای وگرنه اعتراض
پرونده شما لزوما باید توسط یک وکیل مبرز دادگستری مورد بررسی و واکاوی قرار گیرد