مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

باسلام. بابت اینکه شوهرم وسایل و طلاها رو از منزل مشترک مون خارج کرده بود شکایت سرقت دادم ، قرار منع تعقیب صادر شد ، پس از کلی پیگیری و قرار کارشناسی و اظهارات همسایه ها تونستم خیلی کم از طلاها و وسایل رو در شورا با مبلغ 20 میلیون تقریبا ثابت کنم ، الان هم اجراییه صادر شده ، سوالم اینه می تونم دوباره پرونده کیفری رو به جریان بندازم ؟ چون یک سال تلاش کردم تا بتونم حق خودم رو ثابت کنم ، خیلی بیشتر از این پول آزار دیدم ، محکومیت مالی ش به درد من نمی خوره ؟ آیا شکایت سرقت بنده به نتیجه می رسه ؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال با توجه به اینکه زن و شوهر قاعدتا در یک محل با یکدیگر زندگی میکنند و اموال در اختیار آنها است مشمول جرم کیفری سرقت نمیشود اگر دوباره به جرم سرقت شکایت کنید باز هم تبرعه خواهند شد و اینبار ایشان به جرم افترا بر علیه شما شکایت خواهند نمود شاید از باب خیانت در امانت بتوانید بر علیه ایشان شکایت کنید البته بستگی به موضوع دارد .