مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا توسط همسر

سلام همسرم در اسفند ماه 1401 بدون هیچ دلیلی منزل را به همراه فرزندم ترک کردن و به منزل پدری شان رفتن و مقداری طلآ حدود سی گرم که پس انداز من بود واسه خرید خانه کنار گذاشته بودم تو کمد و این طلا ها آبشده هستن و فاکتور دارند و به اسم من خریداری شدن را باخودش برد.
من به محض متوجه شدن همان روز رفتم دنبالش که برش گردانم منزل ولی برنگشت و من طلا هام با فاکتور هاش پس گرفتم و برگشتم منزل.
بعد از گذشت سه ماه همسرم به دلیل داشتن حق طلاق بدون اینکه من متوجه بشم طلاق گرفت و روز بعد طلاق رفت از من شکایت کرد .
روز بعد طلاق از کلانتری تماس گرفتن که بیا واسه پاره ای توضیحات من رفتم متوجه شدم همسرم از من جدا شده و طلاق گرفته و به جرم سرقت طلا ازم شکایت کرده و مقداری طلا هم عکس گرفته که تو دستش هست و وزن دزدی حدود صد گرم و نگفته آبشده هستن گفته النگو و دستبند و انگشتر اعلام کرده و در این مدت سه ماه هی به من پیام میداد که صد گرم بهم برگردان و یا می‌گفت طلایی که اومدی به زور ازم گرفتی بهم پس بده من فکر کردم قصد بازگشت به خانه داره و من بهش میگفتم چشم برگرد خونه همه طلاها مال تو و دخترم هست ! یا جایی دیگر گفتم واست میارم ! یا طلاها حق تو زن خیانتکار (چونکه در این مدت عکس های در رم مموری ازش دیدم که با چهار مرد غریبه عکس نامتعارف و دست به شانه یا گونه گرفته ) نیست حق بچم هست! یا جایی دیگه گفتم همه طلا ها در محل کار گذاشتم واسه امنیت ! و از این جور پیامک های از من جمع آوری کرده ، و مستند پرونده سازی کرده درحالی که من فکر میکردم ناز میکرد واسه برگشت به خونه طلا میخواد چونکه با من تماس تلفنی می‌گرفت که واسم طلا بیار تا برگردم خونه من این ذهنیت را داشتم و اینجور چیزا ،ولی نمی‌دونستم نقشه شیطانی کشیده و در همه پیامک های من چیزی در مورد وزن طلا یا آبشده یا غیر آبشده اعلام نکردم .
پیامک ها از ده روز بعد از شب واقعه شروع شدن و همان روز یا ده روز بعدش هیچ گونه پیامکی رد و بدل نشده بود.
من در کلانتری اعلام کردم هیچ گونه طلایی وجود ندارد و همش کذب و پرونده سازی است و همه چیز انکار کردم و نوشتم و لایحه مکتوب کردم که اصلاً روز واقعه نرفتم درب منزل پدری همسر سابقم.
پرونده رفته بازپرسی و دستور نقطه زنی تلفن همراه در روز واقعه دادن و در سه ماه پیش به همراه پیامک های رد و بدل شده صادر شده با این اوصاف تکلیف من چی میشه اگه جواب نقطه زنی سه ماه گذشته و پیامک ها بیاد و سی گرم طلای آبشده من که فاکتورش به نام من هست و ادعای ایشان که صدگرم است چی میشه ؟ و شاهد پرونده شأن پدر و مادر همسر سابقم و مستأجر طبقه پایین که فردی از خوشان هست قرار داده اند به همراه چند عکس که همسر سابقم در دستش النکو دستبند و گردنبند هست گذاشته یعنی منظورش این طلا ها هست که دزدی سده، لطفاً مساعدت فرمایید چه طور از این دسیسه نجات پیدا کنم ؟ و آیا با این نقطه زنی و پیامک های رد و بدل شده و شهادت پدر و مادر همسر سابقم و مستأجر طبقه پایین شأن (که در روز واقعه من ندیدمش ) آیا به جای سی گرم آبشده با اسم و فاکتور من باید صدگرم ادعای همسر سابقم را باید بپردازم یعنی قانون کشور ما با این همه نقص این موضوع امکان دارد ؟؟ لطفاً مساعدت فرمایید و تکلیف دروغ من در کلانتری و لایحه پیوستی پرونده با توجه به اینکه هنوز به بازپرسی احضار نشدم هم چی میشه ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله ایشان ادعایشان را بهر طریق (شهادت دروغ یا جمع اوری ادله کذب) اثبات میکنند و شما راستی دفاعتان را فقط با ادله باید اثبات کنید قاضی نمیتواند صرفا بحرفهای شما توجه کند و آنهمه مدرک زوجه را نادیده بگیرد