مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مسکن

باسلام، ببخشید می تونم به همراه دادخواست مطالبه نفقه م به شورا الزام به تهیه اثاث البیت کنم ؟ چون همسرم اومده تمام وسایل ضروری زندگی رو مثل یخچال و تی وی و لباسشویی و فرش و لوستر و .. با خودش برده و هدف ش اینه منو خسته کنه تا از حق و حقوق قانونی م بگذرم ، ببینید من جهیزیه مو از خونه خارج نکردم ، ولی چون شرایط وجود نداره نمی تونم تو اون خونه بمونم ، می خواستم بدونم تو دادخواستم می تونم وسایل زندگی رو بخوام و ایا در رسیدگی شورا است ؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام میتوانید دادخواست استرداد جهزیه بدهید و وسایل خود را از منزل شوهر خود خارج کنید اگر ایشان دادخواست تمکین دادند از دادگاه بخواهید که اثاث البیت را فراهم کنند تا تمکین نمایید . موفق باشید