مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام خسته نباشین؛
زوجه هستم بعداز 4سال زندگی مشترک بچه ی نداریم و از شوهرم در قبال بخشش مهریه خواستم جدا بشیم ایشون منو خونه پدرم اوردن و الان مدت یه سالو نیم میشه جدا از هم هستیم نه زنگی نه سراغی ، اما علاوه بر بخشش مهریم ازم 50میلیون میخواد صرفا بخاطر اینکه میگن تو طلاق میخوای خسارت هزینه عروسی و اجاره خونه هامو باید بدی بعد طلاق بدم، 50میلیون که هیچ 5میلیونم ندارم واقعا، بعد یه سال برا اولین بار الزام به تمکین کرد که توجلسه گفتم نمیخوام برگردم درخواست نفقه هم نداده بودم اصلا تو یه سال فقط الان 3ماهه چون کارمنده بابت مهریم یک چهارم حقوقش (٦80 هزار ) برام میریزن، نتونستم ثابت کنم که زمین داشتیم زمین و ماشینشو قبل اجرای مهریم بنام مادرش زده، بعد یه سوالو نیم تازه شکایت اموال منقول کرده شامل طلاجات، لباس هام، گوشیم ، که خدا شاهده من فقط یه انگشتر و 3تا النگو داشتم و گوشیم الکی فاکتور اراٸه داده که کلی طلا دارم حالا نتیجه جلسه نمیدونم چی میشه ولی خواستم کمکم کنین اگر بگم میخوام تمکین کنم میتونم نفقه یه سالو نیم جداییمون رو هم بخوام ؟ ایا میتونم درخواستی که میدم ازش خونه مستقل با اثاث زندگی طلب کنم؟ چون جهازمو اوردم
و اینکه میتونم تو دادخواستم در قبال گرفتن حق طلاق و تحصیل مهریمو ببخشم؟ واقعا از لحاظی روحی و مالی یه سالو نیمه بسختی دوام اوردم ممنون میشم کمکم کنین

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله همه این موارد در صورت توافق امکان پذیر است