مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار در صورت بازنشستگی پیش از موعد

سلام.بنده 16سال خدمت در ناجا داشتم.کمیسیون من رو بازنشست کرد.به جرم شرب خمر که هیچ گونه تستی نداشتند و همچنین ارتباط نامشروع که اون هم نه شاکی داشتم و نه جرم مشهودی.فقط گفتن پیامک از شما داریم.بنده به دیوان اعتراض کردم و درخواست برگشت به کار داده ام.آیا نتیجه می گیرم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وکیل پیشگویی نمی‌کند باید منتظر نتیجه باشید