مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پابند الکترونیک قبل از ورود به زندان

سلام به بنده اتهام قمار بازی و کلاهبرداری زدند و هیچ مدارک و اسناد دست دادگاه نمی باشد فقط اقرار سریع بنده توسط ضرب و شتم ماموران فتا تحت فشار اقرار گرفته شده و محکومیت 4 سال و 6 ماه برای من آماده شده و حکم قطعی شده و حبس تعزیری هست از نوع درجه پنج و شش آیا قبل از ورود به زندان امکان استفاده از پابند الکترونیک هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا بسته به شرایط پرونده باید از طریق قاضی اجرای احکام و ناظر زندان درخواست دهید