مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی نسبت به رای غیابی

با سلام خدمت شما عزیزان
بنده زوج هستم. همسرم درخواست طلاق داده در جلسه اول دادگاه بنده به دلیل مشکلات نتونستم شرکت کنم .
اگه غیابی رای به نفع زوجه صادر شود
میخواستم بدونم آیا بنده میتونم واخواهی نسبت به رای صادرشده داشته باشم و اعتراض کنم وازخودم دفاع کنم .
در چنین شرایطی که زوج حضورنداشته ورای غیابی صادرشده آیا قاضی با درخواست واخواهی زوج برای دفاع کردنش موافقت میکند یا خیر؟ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند کارشناسی و بررسی بیشتر است تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای غیابی باشد می توانید واخواهی کنید.
توجه داشته باشید اگر به شما ابلاغ شده باشد و ابلاغیه را مشاهده کرده باشید در این صورت رای غیابی صادر نمی شود.
شما بهتر است هر دفاعی دارید قبل از صدور رای لایحه ارسال کنید و حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای غیابی است بله در مهلت قانونی قابل واخواهی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شرایط واخواهی مهیا باشد قطعا واخواهی شما پذیرفته می شود

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

بسمه تعالی
اگردادنامه غیابی صادرشده باشدوزمان ان ازتاریخ ابلاغ 22نگذشته باشدشمامی توانیدواخواهی نماییددرغیراین صورت تجدیدنظرخواهی وفرجه44روزفرجام خواهی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اعتراض نمایید و واخواهی داشته باشید بهتر است در جلسات به این صورت شرکت کنید یا وکیل بگیرید