مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت و زیان آور

با سلام خدمت دوستان گرامی خسته نباشید بنده 43سال سن دارم پارسال 1376مشغول غ کار بودم بصورت متوالی تا1378بعدازان در شهرداری مشغول به کار رفته گری وپارکبان بودم که هرچند متاسفانه شرکت پیمانکاری اون اویل لیست بیمه تامین اجتماعی من را بصورت کارگر ساده رد کردن و بعداز سال 1388و89عنوان شغلی درقرداد پارکبان رفته گرشماره1نوشتن به اداره کار درخواست بازنشستگی دادم سخت وزیان آور نمی‌دونم اوچند ورقه آنهم بعد بیش از یک سال آمد و رفت در گروه الف وب شناخته شده موافق زدن وتاید آن رابه بیمه تامین اجتماعی فرستادم چند بار مراجعه کردم فعلا میگن امروز فردا می‌کنند یعنی درخواست بازنشستگی من تاید میکنن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ض با سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باید منتظر نتیجه بمانید. و در صورت تعلل موضوع را پیگیری فرمایید